header3
Home | About Us | Contact Us

 

de kunststofvoergietvloerencoatingvloerentoepassen van chips


troffelvloer2
vloerafwerking1

Troffelvloer

Troffelvloeren  zijn vloersystemen op basis van epoxy aangevuld met gegradeerde inerte stoffen. Ze zijn leverbaar in zowel naturel als in een gepigmenteerde versie. Omdat troffelvloeren veel vulstof bevatten is dit vloersysteem mechanisch zeer sterk. De mortel wordt handmatig of mechanisch aangebracht en het uiterlijk van de vloer is mat. Om een gemakkelijk reinigbare vloer te verkrijgen en de chemische resistentie te vergroten kan een troffelvloer worden geseald. Al naar gelang de gestelde eisen wordt de meest geschikte mortel en sealer gekozen.

Beschrijving: Macintosh HD:Users:dirkhoeben:Desktop:Bestanden Dirk :werk:opdrachten:de Betongroep:foto's en tekst van vloer en vocht:Tab 5 -Troffelvloeren (1).jpg

 

Een troffelvloer is bijzonder geschikt als afwerking van vloeroppervlakten in industriehallen, slachterijen, grootkeukens, werkplaatsen, etc.. Het is naadloos, slagvast, stootvast, slijtvast, vloeistofdicht, heeft een hoge druksterkte, kan op afschot gelegd worden, is goed chemicaliënbestand en is goed te reinigen. De troffelvloer is een zeer duurzame kunststofvloer. 

De voornaamste voordelen van een troffelvloer zijn:

- Goed te reinigen

- In afschot aan te brengen

- Naadloos, ook indien de plint aangebracht wordt               

- Op diverse soorten ondergrond aan te brengen

- Slijtvast

- Zwaar te belasten

 

Keuze uit:

- Diverse kleuren

- Extra harde vloeren

- Stroeve vloeren

- Geluiddempend

- Anti statisch

- Chemische bestendigheid

 

Een troffelvloer is zeer geschikt voor o.a.: 

- Natte ruimten

- Magazijnen

- Werkplaatsen

- Productieruimtes

- Kantines

- Voedingsindustrie