header3
Home | About Us | Contact Us

 

de kunststofvoergietvloerencoatingvloerentoepassen van chips


coatingvloer3

Coatingvloeren

Een coatingvloer is een vloer met een moderne uitstraling, die een industriële sfeer ademt. Daardoor worden ze veel gebruikt in de industriële sector maar ook als designvloer in kantoren, winkels en andere bedrijfsruimten.
  

Beschrijving: coatingvloer-01.jpgBeschrijving: altach_univers_coatingvloer_6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 
Coatingvloeren zijn te vergelijken met gietvloeren. Met een coatingvloer krijgt u bijvoorbeeld hetzelfde onderhoudsgemak en dezelfde strakke, naadloze look als bij de gietvloer. Het grote verschil  tussen gietvloeren en coatingvloeren is de dikte: een coatingvloer is meestal niet dikker dan 1 millimeter. Dat kenmerkt gelijk ook zijn unieke look omdat de structuur van de ondergrond zichtbaar blijft. U merkt het ook aan het prijskaartje want een coatingvloer is namelijk eigenlijk het aantrekkelijk geprijsde alternatief voor de gietvloer. 
Coatingvloeren bestaan meestal uit twee componenten. Eenmaal gemengd wordt de coating aangebracht in twee lagen, variërend in een laagdikte van 0,2 tot 0,5 mm. Alvorens de twee lagen coating worden aangebracht, zal er in de regel eerst een primer worden gebruikt om de poriën van de ondervloer te dichten en om een optimale hechting te creëren.
De meeste coatings zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en zijn ook anti-slip leverbaar. Een coatingvloer kan decoratief worden ingestrooid met gekleurde vlokken (zie “Toepassen chips”).
Een coatingvloer is geschikt als een duurzame afwerking van uw vloer. Het is naadloos, goed te reinigen, slijtvast en reukarm (ook bij het aanbrengen).

 Een coatingvloer is geschikt voor:
- Bedrijfsruimten

- Magazijnen
-
Werkplaatsen
- Kantoren

- Winkels
- Horeca
- Woningen