header3
Home | About Us | Contact Us

 

fenglogo

De nieuwe kijk op vloeren voor binnen en buiten.

 

Form’s

Als u op zoek bent naar een vloer die anders is dan een traditionele parket-, laminaat- of tegelvloer dan zijn de Form’s misschien wel de soort vloer die u zoekt.

Form’s zijn uniek door hun multifunctionaliteit en duurzaamheid. Deze vloeren worden handmatig aangebracht en bieden door de vele kleurvariaties een scala aan ontwerpvrijheid, voor binnen en buiten. Effen, gemêleerd, met figuren of motieven; aan u de keus.

 

Greens

Zorgeloos genieten van een altijd mooie tuin of sportveld. Onze serie kunstgrassen zijn praktisch onderhoudsvrij en een duurzame, stijlvolle oplossing voor iedere tuin. En als uw gras niet groen hoeft te zijn, hebben we voor u de speelcollectie bestaande uit diverse kleuren. 

 

Valbeveiliging met Form’s en Greens

Met Form’s en Greens kunt u ook de ondergrond van speeltoestellen en klimwanden, sportvelden en randen van zwembaden valveilig maken. Onze PlayForm, EcoForm en Greens bereiken, in combinatie met een speciale onderlaag, een valveiligheid tot een valhoogte van 3 meter (de maximale valhoogte toegestaan voor speeltoestellen) volgens de Europese (EN) en Amerikaanse (ASTM) standaards voor speeltoestellen.