header3
Home | About Us | Contact Us

 

betonschadebetonherstelvloeistofdicht makenkunstof vloerenslijtlagen

 

<empty>Form’s en Greens en het milieu

Voor ieder bedrijf en individu speelt sociale verantwoordelijkheid een belangrijke rol.

Het effect van ons handelen op onze aarde (o.a. milieu) mag niet worden vergeten.

 

De Form’s en Greens zijn  duurzame producten;

 producten die lang meegaan.

Ze zijn kwalitatief goede producten, die makkelijk te repareren zijn en daardoor minder snel op de afvalberg belanden. Tevens zijn ze allemaal onderhoudsvriendelijk.

U hoeft geen chemicaliën te gebruiken om ze schoon te houden.

 

PlayForm is gemaakt van gerecycled rubber van banden van commerciële voertuigen. Het recyclingproces genereert het zwarte rubbergranulaat dat wordt gebruikt als de basislaag van de speelplaatsoppervlakten. De toplaag is van een EPDM-granulaat. Dit is restafval van een andere rubbersoort.

PlayForm kan bij vernieuwing vermalen worden ten behoeve van hergebruik. 

 

EcoForm is gemaakt van gerecycled rubber dat wordt gesnipperd en geschaafd van gebruikte vorkheftruckbanden. Het rubber van deze banden is niet vermengd met staal en canvas. Daarom is het uitermate geschikt voor toepassing in kindvriendelijke, veilige speelgronden. Ook EcoForm kan bij vervanging weer hergebruikt worden. 

 

TopForm is gemaakt van grind en split. Het gebruikte materiaal is volledig recyclebaar en kan vermalen worden ten behoeve van hergebruik als fundering bij diverse ondergronden of verhardingen.

 

Greens hoeven niet gemaaid te worden. En dus, hoe klein ook, wordt uitstoot van schadelijke stoffen bij de verbranding van benzine vermeden. Ook de besparing van drinkwater, u hoeft een kunstgrasgazon immers niet te besproeien, draagt bij aan een beter milieu.

Bij het kiezen voor kunstgras spelen milieuoverwegingen een belangrijke rol. Kunstgras ontlast het milieu. Nooit meer maaien, bemesten, beregenen en, ook niet onbelangrijk, er zijn geen chemicaliën nodig voor het  onderhoud.

 

                                                                      Beschrijving: Kleine kikker op grasrol.jpg