header3
Home | About Us | Contact Us

 

Over De Betongroep N.V., Suriname

 

De Betongroep N.V. is een jonge onderneming in Suriname met veel kennis op het gebied van  specialistische betontechnieken. We zijn gehuisvest aan de Tawajariweg 123 te Lelydorp.

 

Hoewel we nog maar enkele jaren bestaan hebben we reeds tal van kleine en grote projecten mogen uitvoeren. De Betongroep is een van de onderaannemers die voor de Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. zich bezig houdt met de uitbreiding van de raffinaderij. Daarnaast hebben wij ook voor Fernandes Botteling, R.H.C., Ballast Nedam, S.A.B., Torarica  en MNO Vervat werkzaamheden uitgevoerd. Maar ook bij particuliere cliënten zijn we actief en hebben reeds menig zwembad lekvrij gemaakt.

 

De oprichters

Ron Westra, een van onze directeuren, is al ruim 30 jaar een specialist in vochtwering en betonreparatie. Als medeoprichter van de B&W Groep Nederland komt hij reeds vijftien jaar voor werkzaamheden naar Suriname. Zijn enthousiasme voor Suriname is de reden geweest om zich hier te vestigen en drie jaar geleden De Betongroep N.V. mede op te richten. Zijn passie voor het vak, de ruime ervaring en kennis die hij inbrengt zijn een grote inspiratiebron voor de werknemers in ons bedrijf.

 

Bouwen, verbouwen, renoveren zijn de kracht van onze mede-directeur, Vincent de Wilde.

Als jonge ondernemer kwam hij tien jaar geleden naar Suriname en leidt sinds zeven jaar Bouwbedrijf de Wilde N.V., een succesvol aannemersbedrijf in Suriname.

Zich bewust dat het in Suriname ontbrak aan een gespecialiseerd bedrijf in betonrenovatie, kunststof toepassingen en vochtwering, richtte hij mede De Betongroep op. Zijn bouwkundige kennis, spirit en veelzijdigheid zijn het toonbeeld van de flexibiliteit van De Betongroep.

 

Ons team

De Betongroep heeft een enthousiast team van bekwame vakmensen met een proactieve instelling; meedenken en streven naar de hoogste kwaliteit.

Onze interne en externe opgeleide mensen worden begeleid door technisch adviseurs en teammanagers met jarenlange ervaring in het vak. Uw opdracht is bij ons team in goede handen.

 

 

Meer weten of een vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

De Betongroep N.V.:

even veelzijdig als beton en daarbij nog heel flexibel ook!